رکورد فعالیتهای حوزه عمرانی در سال ۹۵ شکسته شد.

رکورد فعالیتهای حوزه عمرانی در سال ۹۵ شکسته شد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۰ کد خبر : ۱۱۷۹۵ اخبار واحد

با عنایت به بازدید مهندس هاشمی معاون محترم عمرانی دانشگاه در آذر ماه ۹۳ از سایت واحد کرمان و انتقاد ایشان از وضعیت فرسوده محوطه دانشگاه، و تاکید دکتر آل طه دبیر محترم هیات امناء و ریاست استان کرمان در شورای راهبردی و عمرانی مصوب شد نسبت به زیباسازی و بهسازی محوطه ها، پارک ها و معابردانشگاه اقدام شود. لذاعملیات اجرایی پارک های فنی، علوم، خوابگاهها، محوطه دانشکده علوم وپردیس مفاخر به مجموع متراژ ۳۵۰۰۰ مترمربع آغازگردید و درنتیجه با یاری خداوند متعال و باتلاش پرسنل حوزه عمرانی و پیمانکاران مربوطه که به صورت جهادی حتی درایام تعطیل و درشرایط سخت جوی بصورت شبانه روزی پیگیر فعالیت های عمرانی بودند پروژه ها درموعد مقرر به اتمام رسیدند و آماده افتتاح شدند.
بااحداث پروژه های فوق چهره دانشگاه که دربعضی نقاط بیابانی وبایر و پر ازنخاله های ساختمانی بود به محیطی زیبا و مفرح و سرسبز تبدیل گردید و درطول این مدت بیش از ۵۰۰ قراردادعمرانی به صورت جزئی و کلی منعقد گردید.
دربین پروژه های ذکرشده، پروژه پردیس مفاخر بامساحتی بیش از ۲۰۰۰۰ مترمربع باامکاناتی نظیر استراحتگاه برادران وخواهران (۷۰۰ مترمربع) -کافی شا پ(۱۵۰۰ مترمربع) -آمفی تئاترروباز (۱۰۰۰ مترمربع) درعرض مدت ۵ ماه تکمیل گردید که در نوع خودودرطول عمردانشگاه کاربی نظیری بود.
همچنین همزمان با پروژه های فوق الذکر پروژه درمانگاه ابوحامدکرمانی (۶۸۰ مترمربع) به مرحله افتتاح رسیدوپروژه های دانشکده هنرومعماری، پژوهشکده مرکزی، ساختمان مرکزی طرح شفا، آزمایشگاههای همکاراستاندارد (ساها)،سوله ورزشی شماره ۳ باپیشرفت خوبی درحال انجام می باشند.
پروژه دیگری که دراین مدت انجام گرفت احیا، بازسازی وتکمیل جایگاه ورزشی دانشگاه ومحوطه سازی آن بودکه بدلیل عدم صلاحیت پیمانکارقبلی ازسال ۸۱ نیمه کاره رها شده وچهره بدی به استادیوم فوتبال دانشگاه داده بود که باهمکاری مشاورطرح (شرکت فرایندمعماری) مجددامحاسبه وطراحی گردید وپس از ترمیم ومقاوم سازی باتلاش شبانه روزی تکمیل، ودردیماه سال ۹۵ به افتتاح رسید.