حضورنماینده دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمان در جلسه مناسب سازی فضای شهری در محل دفتر مدیر کل فنی استانداری

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۲۲۹۸ اخبار واحد اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه

در جلسه ای که در تاریخ سه شنبه ۹/‏۸/‏۹۶ در دفتر مدیر کل فنی استانداری باحضور مدیران کل سازمان های بازرسی، صداوسیما، فرهنگ وارشاد اسلامی، راه وشهرسازی، بنیاد شهید و امور ایثار گران و ریاست شورای استان و سازمان نظام مهندسی و نماینده تشکل های غیر دولتی ایثارگران وسرپرستان بانک ملی- صادرات – ملت – رسالت وهمچنین مدیر عامل شرکت گردشگری هفتواد کویر ونماینده حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد، صحبت های جامعی در مورد امکانات مناسب فضاهای شهری برای دسترسی معلولین وجانبازان عزیز صورت پذیرفت.

در این نشست در ابتدا، سرپرست بانک رسالت راجع به وضعیت دستگاههای عابر بانک ودسترسی معلولین به فضای بانکی صحبت نمود.

سپس نماینده اداره کل بهزیستی با ذکر این نکته که فرد معلول باید در اجتماع زندگی کند نه در محیط خانه، از کلیه ارگان های ذیربط تقاضا کرد که وضعیت مناسب سازی فضای شهری برای معلولین و جانبازان عزیز را در دستور کار خود قرار دهند.

در انتها مقرر گردید در جلسه بعد مناسب سازی فضاهای بانکی ود ستگاههای عابر بانک در دستور کار قرار گیرد.

( ۱ )