بازدید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان،ریاست دبیرخانه هیات امنا دانشگاه،معاون عمرانی و اداری مالی دانشگاه به همراه معاون هماهنگ کننده سپاه ثارلله از پروژه های ساها،شفا و هم چنین آزمایشگاه های موجود در دانشگاه آزاد استان کرمان.

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۲۵۱۳ اخبار واحد اخبار تصویری-سایت زیرمجموعه

دکتر حمدالله منظری توکلی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر محمود آقاجانی ریاست دبیرخانه هیات امنا استان کرمان، دکتر رامین طباطبایی معاون عمرانی دانشگاه، دکتر امید طیاری معاونت اداری مالی دانشگاه به همراه سرهنگ سعید کاظمی پور معاون هماهنگ کننده سپاه ثارلله استان کرمان از پروژه سوله های همکار استاندارد (ساها)،شهرک های فناوری آزاد (شفا) و هم چنین آزمایشگاه های موجود دردانشگاه بازدید نموده و در جریان پیشرفت فیزیکی پروژه ها و امکانات موجود در آزمایشگاه ها قرار گرفتند.
در این بازدید منظری توکلی ضمن تشکر از دکتر طباطبایی معاون عمرانی دانشگاه اجرای این پروژه ها را ضروری دانسته و با تاکید بر اینکه با پیگیری به عمل آمده طرح شفا در شورای برنامه ریزی و توسعه استان به تصویب رسیده است، تصریح کرد در آینده ی نزدیک باید این مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در سایت شفا مستقر گردند.
سرهنگ کاظمی پور نیز در حاشیه ی این بازدید ایجاد زیرساخت برای تولید علم و تجاری سازی دانش اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در دانشگاه آزاد اسلامی را مثبت ارزیابی کردو به ادامه این روند در دانشگاه تاکید نمودند.