معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: استان کرمان جزء پنج استان فعال در حوزه ساخت و ساز

۲۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۳ کد : ۵۰۹۹ اخبار واحد
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین نشست هماهنگی و پایش امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی از استفاده از فضای مازاد واحدها برای گردشگری خبر داد.
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد:  استان کرمان جزء پنج استان فعال در حوزه ساخت و ساز

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از فضاهای عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد و گفت: «این دانشگاه 11میلیون مترمربع فضای مسقف دارد که اگر به 33 سال عمر دانشگاه تقسیم شود، می‌توان گفت سالیانه 300هزار مترمربع فضای مسقف تحویل داده شده است.»

او از روسای واحدها تشکر کرد و ادامه داد: «در سال 94 حدود 500هزار مترمربع فضای مسقف و 250هزار مترمربع فضای محوطه‌ای از سوی واحدها ساخته شده و در این میان 5 استان تهران، مازندران، فارس، آذربایجان شرقی و کرمان بیشترین سهم را داشته‌اند.»

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی بر مستندسازی املاک تاکید کرد و گفت: «طبق بخشنامه ارسالی، همه واحدها باید نسبت به بخشی که ساخت و ساز انجام داده‌اند، سند دریافت کنند.»

او به تفاهم‌نامه با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اشاره کرد و افزود: «در راستای استفاده از فضای مازاد واحدها در جهت فراهم‌سازی امکانات گردشگری، تمام واحدها سه وظیفه دریافت مجوز، تجهیز و ساخت زیربنا و پول‌گردانی را برعهده دارند.»