بازدید سرزده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از واحد رفسنجان

۲۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۶ کد : ۵۱۰۷ اخبار واحد
دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به همراه دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان کرمان، دکتر سید رامین طباطبایی معاون عمرانی واحد کرمان و هیات همراه به صورت سرزده از واحد رفسنجان بازدید کردند.
بازدید سرزده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از واحد رفسنجان

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه،  دکتر آل طه در این بازدید که به منظور بازدیدهای می‌دانی و بررسی مسائل و مشکلات واحد‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نظارت و ارزیابی عملکرد آن‌ها انجام شد، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف این واحد قرار گرفت.

دبیر هیات امنای استان کرمان هدف از انجام این بازدید‌ها را بررسی مسائل و مشکلات واحد‌ها در استان کرمان و بالا بردن سطح کیفی و کمی آموزش و ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک برند علمی در کشور بیان کرد.

وی تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی وارد مرحله جدیدی از فعالیت‌های خود شده است که در کنار فعالیت‌های آموزشی و تربیت نیروهای متخصص نیاز به فعالیت‌های اقتصادی و درآمدزایی با استفاده از پتانسیل‌های دانشگاهی اعم از آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و تخصص اعضای هیأت علمی دارد و در این میان باید با حداکثر صرفه جویی در مدیریت هزینه‌ها اقدام نمایند.»

در این بازدید مهندس محسن صفریان رئیس واحد رفسنجان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و سیاست‌های واحد در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از مجموعه دانشگاهی واحد رفسنجان شامل پروژه‌های عمرانی در حال ساخت مسجد، کتابخانه، امکانات فرهنگی، آموزشی، دانشجویی و پژوهشی، بازدید کرد.