تاکید دکتر میرزاده بر اعمال قانون جامع ایثارگران در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

۲۹ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۲:۳۵ کد : ۵۱۰۸ اخبار واحد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در یازدهمین جلسه هیات امنای فارس تاکید کرد: هیچ رئیس واحدی حق ندارد به دلیل مشکلات مالی از ادامه تحصیل فرزندان شاهد، ایثارگر و جانباز جلوگیری کند. در این راستا باید برای حمایت همه‌جانبه از دانشجویان، استادان و کارکنان شاهد و ایثارگر قانون جامع ایثارگران در تمام واحدهای دانشگاهی اعمال شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اجرای کامل قانون جامع ایثارگران خدمت‌رسانی به ایثارگران از تمام اعضای هیات امنای استان فارس و نیز واحدهای دانشگاهی استان فارس خواست درباره امور مربوط به ایثارگران و خانواده‌های ایشان به‌ویژه خانواده شهدای مدافع حرم اهتمام کامل داشته باشند.

او خطاب به روسای واحدها و مراکز دانشگاهی تاکید کرد که ضمن سرکشی به خانواده‌های دانشجویان شهید مدافع حرم و قدردانی از ایثارگری آنها تمام تلاش خود را برای مرتفع کردن مشکلات آنها به کار گیرند.

به گفته میرزاده، 74 درصد دانشجویان خانواده‌های شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول تحصیل هستند که هیچ گونه شهریه‌ای از آنها دریافت نمی‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ساماندهی مراکز دانشگاهی نیز گفت: ‌هیچ مرکز دانشگاهی تعطیل نمی‌شود و در چارچوب قوانین و مقررات و استانداردهای دانشگاهی فعالیت می‌کند.